SYLWESTER 2010/2011
Szanowni Państwo
Pragniemy przedstawić Państwu ofertę organizacji balu Sylwestrowego 2010/2011r.
MENU
Przystawka
Kurczak Dijon na sałatce warzywnej w towarzystwie kiełek lucerny i sosu balsamico
Zupa
Hiszpańska zupa pomidorowa z serem feta i grzanką czosnkową
Danie główne
Sznycel cielęcy zapiekany z bakłażanem, pomidorami i serem,
serwowany z purre selerowym i brokułem maślanym
Deser
Malinowa fantazja czyli puszysty deser na bazie serka marscapone
Zimne zakąski
Szynka wiejska pieczona
Schab wędzony na zimno
Kabanosy
Pałki z kurczaka
Roladki śledziowe na sosie czosnkowo – koperkowym
Sałatka caprese
Kulki baraniny na sosie miętowym
Babeczki studzieniny
Pikle, marynaty, zimny sos
Dania na gorąco
Barszczyk z krokietem
Płonący szaszłyk z marynowanej karkówki
Bar
Wino musujące na toast o północy – lampka/osobę
Do wyboru na osobę 0,75 l wina lub 0,5l wódki
Kawa, herbata, sok owocowy, woda mineralna– bez ograniczeń
Koszt balu wynosi 260 zł / osobę.
W tej cenie zapewniamy Państwu menu, obsługę oraz prowadzenie imprezy.
Zaczynamy o godzinie 20.00.
Miejsce: Restauracja Galicja, Piłsudskiego 66, Wrocław
Telefon : 071/342 21 75 begin_of_the_skype_highlighting 071/342 21 75 end_of_the_skype_highlighting
E-mail : bemolika@bemolika.pl
WWW : www.galicja.wroclaw.pl
Adres : | Restauracja GALICJA 50-020 Wrocław ul. Piłsudskiego 66 |