do Sylwestra pozostało 55 dni

Moulin Rouge New Years Eve H20 Club&Beach Warszawa Sylwester 2010/2011

H2O Club & Beach

Wał Międzyszyński 407, Warszawa

Moulin Rouge ( New Years Eve )


H2O Club & Beach zaprasza na pożegnanie starego i powitanie nowego roku.
Poznaj czar Moulin Rouge, raju dla zmysłów, gdzie codzienna swoboda, pobudzona dynamicznym kolażem muzyki, obrazu i tańca, nie zna granic, gdzie czeka Cię ekstaza, jakiej jeszcze nigdy nie dane Ci było zaznać. Szaleństwa Moulin Rouge sprawią, że wejdziesz w Nowy Rok i karnawał w stanie całkowitego odprężenia, a zarazem pobudzenia, z poczuciem pełnej satysfakcji i gotowości na nowe wyzwania, przeżycia i idee..

DJ'S

MOONDECK

SIMON S (Blackwiz rec. l uberbeat rec.)

JAY ROGERS (UK)

HOLLYBEATS (Accu,Hose Deco,Animal Dee)

Impreza obędzie sie na dwóch poziomach również z plażą nad wisłą o łacznej powierzchni 1000m2.

Bajeczne dekoracje, inspirujące wizualizacje, szalone i sexowne tancerki i najlepszej jakości muzyka towarzyszyć Wam będą na zabawie sylwestrowej w klubie zaś na zewnatrz czekaja na Was kuligi, ogniska, fajerwerki i naturalnie możliwość oglądania z naszej plaży widoku na rozjasnione fajerwerkam nocnei warszawskie niebo.

Pakiety

Wejście - 49zł/os

Wejście + Catering ( bogaty stół szwedzki ) - 120zł/os

Wejście + Catering ( bogaty stół szwedzki ) + Miejsce siedzące - 150zł/os


Catering

ZUPY
- rosół z makaronem
- wengierska zupa gulaszowa

PRZEKĄSKI ZIMNE
- schab ze śliwką w maladze
- szparagi w szynce
- pomidory faszerowane sałatką jarzynową
- rolada z indyka
- rozbef po angielsku
- karkówka w ziołach
- tartinki
- kanapki z pastą
- krewetki

STÓŁ GÓRALSKI

RYBY NA ZIMNO
- terrina z ryb morskich
- łosoś wędzony
- rolada z sandacza
- terrina trzy smakowa

SAŁATKI
- mix sałat i ziół z designem francuskim
- z tuńczykiem
- jarzynowa
- makaronowa z suszonymi pomidorami
- capresse
- grecka


DANIA II
- pierś faszerowana szpinakiem
- polędwiczki wieprzowe w sosie madagaskar
- schabowy z pieczarkami i serem
- filet z indyka zapiekany z brzoskwinia
- filet z dorsza w sosie cytrynowym

-W GODZINACH PORANNYCH BEDZIE SERWOWANY - beuf strogonow

DODATKI
- ziemniaki w ziołach
- ryża
- warzywa na parze
- surówka z białej i czerwonej kapusty
- surówka z marchwi

DESERY
- szarlotka
- sernik
- mus czekoladowy
- sałatka owocowa
- owoce
- deska serów


BILETY W SPRZEDAŻY OD 1 GRUDNIA CODZIENNIE W KLUBIE OD 12:00 do 20:00

REZERWACJE POD NUMEREM: begin_of_the_skype_highlighting              696 426 426      end_of_the_skype_highlighting

www.h2oclub.pl
696 426 426

ostatnia zmiana: 2018-10-24
 
Polityka Prywatności