Menu Sylwestrowe 2010
375 zł. od osoby
Zupy:
Zupa indyjska z kurczakiem i kukurydzą
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Na zimno:
Deski serów z orzechami i owocami
Vol-au-vant z warzywami beszamelu
Sałatka po tajsku z paluszkami krabowymi, warzywami i sosem
Sweet-chilli i imbirem
Rucola i sałata radicchio z kurczakiem grillowanym, serem pleśniowym, orzechami i winogronami.
Roladki rybne z serem mascarpone i świeżą bazylią oraz wachlarz ryb wędzonych
Ptysie z musem serowo – cytrynowym z kawiorem
Terrina z warzywami zapiekana z sosem beszamelowym
Galantyna drobiowa z farszem z kurczaka
Mix Pakor ( indyjski ser, kurczak, pieczarki panierowane w mące z soczewicy)
Papadamy – kruche indyjskie chipsy z sosami
Na ciepło:
Ryba po tajsku z trawą cytrynową, sosem sweet-chilli i ryżem
Żeberka po tajsku w sezamie z sosem sojowym z warzywami i bambusem
Butter Chicken (kurczak po indyjsku w sosie pomidorowo-maślanym)
Vege Raita Biryani ( ryż smażony z warzywami oraz jogurt)
Prawns Meshala Nepal (krewetki w aromatycznym sosie z przyprawami masala)
Desery:
Rolada makowa z powidłami
Sernik puchowy
Placek ze śliwkami
OPEN BAR:
Nasi
goście mają do dyspozycji tzw. Open Bar przez cały czas trwania
przyjęcia. Oznacza to, iż od momentu przybycia w nasze progi aż do
chwili opuszczenia lokalu wszyscy goście mają do dyspozycji alkohol i
napoje w określonym zakresie, w ilości nieograniczonej. Jedyną granicą
są własne możliwości.
PIWO Tucher (trzy rodzaje: jasne, ciemne, pszeniczne)
WINO Białe (argentyński szczep Torrontes, charakterystyczny dla regionu)
WINO Czerwone (argentyński szczep Barbera, zdecydowany a zarazem delikatny smak)
WÓDKA ( Stock Prestige, Żołądkowa Gorzka de Lux – Czysta)
WHISKY (Johnie Walker Red, J&B)
BRANDY (stock 84)
GIN (Seagrams)
RUM
TEQUILA (Sierpa)
SOKI i NAPOJE BEZALKOHOLOWE
NAPOJE GORĄCE (kawa i herbata)
WINO MUSUJĄCE (przez cały wieczór)