do Sylwestra pozostało 60 dni

Bal Sylwestrowy we Wrocławiu 2014 / 2015

Bal Sylwestrowy
Miejsce: Wrocław, Wrocławskie Centrum Kongresowe
Termin: 31.12.2014 - 01.01.2015
Cena (zł): 299
Zakwaterowanie: brak
Impreza sylwestrowa: Bal Sylwestrowy

Serdecznie zapraszamy na największy i najlepszy wrocławski BAL SYLWESTROWY, który odbędzie się we Wrocławskim Centrum Kongresowym przy Hali Stulecia.

Wrocławskie Centrum Kongresowe

Jednym z niesamowitych atutów naszego balu jest na pewno miejsce. Nowoczesna Sala Wielofunkcyjna Wrocławskiego Centrum Kongresowego na pewno spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających gości. Oprócz doskonale przygotowanego do bankietów wnętrza zachwyca okolica, z jednej strony widzimy Halę stulecia, z drugiej mamy bezpośrednie sąsiedztwo wrocławskiej Pergoli i Fontanny Multimedialnej.

Sala wielofunkcyjna jest przeszkloną, wyjątkową przestrzenią o powierzchni 694 m², z możliwością całkowitego zaciemnienia. Profesjonalne wyposażenie oświetleniowe i nagłaśniające, dwa najwyższej jakości projektory, dwa ekrany, to tylko niektóre atuty pozwalające na dowolność aranżacji ściśle według potrzeb klienta.

Do Państwa dyspozycji oddajemy Salę Wielofunkcyjną będącą sercem naszej imprezy, na której znajdować się będą miejsca siedzące, catering, scena i parkiet do zabawy. Dodatkowo do Państwa dyspozycji jest przestronny hol w którym mogą znaleźć Państwo chwilę wytchnienia, strzeżona przez całą imprezę bezpłatna szatnia, oraz kilkadziesiąt nowoczesnych eleganckich toalet znajdujących się na najniższym piętrze budynku.

MENU SYLWESTER 2013/2014


Przystawka: Roladka z kurczaka z siekanymi pistacjami, obsadzana borówkami żurawin

Dodatek : Pieczywo i masełko smakowe

Bufet typu finger food 800 porcji z n/w 15g-25g

Polędwica podana na polencie z chutneyem śliwkowym
Roladki Spring ? Rolls z kurczakiem i warzywami w sosie słodko kwaśnym
Sakiewki z ciasta filo kanaki ze szpinakiem i serem feta
Quiche z serem żółtym i prażonym boczkiem
Quiche ze szpinakiem i serem feta
Mini szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską bejcowane sosem BBQ
Pikantne koreczki ciewapcici w posypce bratox
Śliwka wędzona w plastrach bekonu z salsą meksykańską
Koreczki serowo owocowe
Mini grzanka z szynką długo dojrzewjącą z musztardą Dijon
Mini grzanki z łososiem wędzonym z gałązką kopru

Stół mięsny:

Kompozycja pieczonych mięs, garnirowane warzywami i owocami 400 porcji/100g z n/w :

Schab szpikowany śliwką kalifornijską i daktylami z balsamicznym vinegrete
Roladki ze schabu z faszerowane suszonymi pomidorami i papryką
Karczek pieczony w rozmarynie
Pierś z indyka pieczona w cytrusach
Terina z kurczaka faszerowana groszkiem cukrowym i marchewką
Szynka polska, kabanosy, polędwica sopocka
Pasztety pieczone obsadzane marynatami

Sosy do mięs:

Sos musztardowo miodowy, Sos BBQ, Sos pikantny pomidorowy

Stół rybny:

Lustra z galanterią z ryb i sushi :

Terinna z łososia z mieszanka frutti di Mare 100p
Tarrina z białej ryby z grzybami 100 p/25 g
Paluszki surimi marynowane w białym winie z kawłakmi melona 50 p/35 g
Jajko z płatkiem łososia wędzonego dekorowane kawiorem 50p
Śledź po polsku w śmietanie z jabłkiem 50p
Roladki z łososia wędzonego z nutą wasabi i jullien marchewkowym 50p
Makaron ryżowy z mieszanką frutti di mare z sosem ostrygowym 50p

Paleta serów twardych i pleśniowych w koszach parmezanowych garnirowanych owocami

w towarzystwie 400 porcji/ 10-15 g z n/w jarskich przekąsek:

Camembert z orzechami i winogronem
Pomidorki wiśniowe z kulkami mini mozarelli przekładane listkami bazylii
Kuleczki z sera pleśniowego w łupanych orzechach

Uzupełnienie kompozycji serowych:

Koktajl pomidorowy z selerem naciowym i kiełkami słonecznika 50p/80ml

Bar sałatkowy sałatki podawane w pucharkach i misach

Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie teryaki z ananasem i orzechami 100p/80g
Sałatka z arbuza z serem feta i aromatyczną miętą 100p/80g
Sałatka ?caprese? z pomidorków koktajlowych i kuleczek mozzarella skropione pesto 50p/80g
Sałatka brokuł i kalafiora z sosem jogurtowym50p/80g
Sałatka z ryżowa z tuńczykiem, kaparami i selerem naciowym 5kg

Słodki delikatny deser

Krem czekoladowy z wiśniami i sosem waniliowo cynamonowym 50p/60g
Panna Cotta na sosie coulis z truskawek i kropelką czekolady 50p/60g
Mus truskawkowy z puszystą bezą 50p/60g
Owoce z fantazją na lustrze podane 25kg

Ciasta pieczone serwowane na lustrze

Szarlotka z cynamonem ze świeżymi malinami 50p/60g
Sernik z baliami 50p/60 g
Ciasto czekoladowe z wiśniami 50p/60g
Mini eklerki 50p
Mini babeczki z musem czekoladowym i wisienka Marachido 50p
Mini babeczki z musem waniliowym i rodzynkami 50p

Dania gorące ? podane w podgrzewaczach i kociołkach:
Zupa:

Krem pomidorowy z kaparami 200p/200ml
Krem grzybowy z ziołowymi grzankami 200p/200ml

Dania mięsne:

Wieprzowina: Roladka schabowa z wędzonym serem i śliwką kalifornijską 150p/100g/60g

Drób: Fileciki drobiowe w sosie prowansalskim 150p/80g/60g

Wołowina: Boeuff stroganow 150p/80g/40g

Ryba:

Filet z mintaja na warzywnym rattatui z pomidorami 150p/80g/40g

Danie wegetariańskie:

Lazagne ze szpinakiem i brokułami w sosie pomidorowym 150p/200g

Dodatki:

Ziemniaki zapiekane z czerwoną cebulą 200p/150g
Kluski śląskie 200p/150g
Brokuły i kalafior z klarowanym masłem 150p/100g
Modra kapusta z rodzynkami 150p/100g
Kapusta pekińska z ziołowym winegrette 150p/100g

Bar z napojami:

Lód w kostkach bez limitu;
Cooler?y na alkohol
Napoje gazowane
Soki, woda kawa, herbata

ALKOHOL

Cena nie obejmuje alkoholu. W związku z doświadczeniem organizacyjnym wielu imprez sylwestrowych, proponujemy Państwu otwarte drzwi w kwestiach alkoholu. Pośród tak wielu gustów i nieaprobowanych przez organizatorów narzutów cenowych na alkohole w noc sylwestrową, zachęcamy Państwa do przyniesienia własnego wybranego trunku w dowolnie preferowanych przez Państwa ilościach. Informujemy jednocześnie, że organizator nie będzie prowadził sprzedaży alkoholu podczas balu sylwestrowego.

Zapewniamy wszelkie szkło potrzebne do serwowania alkoholi .

Zespół CZERWONE BUTY

Jesteśmy grupą młodych ludzi, którzy z pasji do muzyki w 2002 roku założyli zespół, aby grając bawić się razem z tymi, dla których grają. W ciągu tego czasu nabraliśmy doświadczenia grając na ponad 300-tu imprezach różnego rodzaju na terenie całej Polski. Tworzymy zgrany zespół doświadczonych instrumentalistów składający się z muzyków, którzy wcześniej również współpracowali ze sobą w innych projektach muzycznych.

Od początku istnienia naszego zespołu postawiliśmy na jakość usług oferowanych przez nas dlatego gramy w 100 % ?na żywo?. Nie korzystamy z gotowych podkładów, plików midi, minidisców i innych rozwiązań wpływających negatywnie na brzmienie. Nasz skład to wokal, skrzypce, gitara, bas, klawisze i perkusja. Gramy polskie i zagraniczne przeboje, od znanych standardów po najnowsze hity, od spokojnych ballad, poprzez umiarkowany pop, aż do szybkich utworów rockowych.


AKOMODACJA GOŚCI

W ten jedyny i niepowtarzalny wieczór zapraszamy Państwa do doskonałej, nowoczesnej Sali Wielofunkcyjnej w Centrum Kongresowym przy Hali Stulecia. Bal Sylwestrowy w Centrum Kongresowym to wyjątkowa atmosfera, znakomita muzyka, wyśmienite menu i liczne atrakcje, które czekają na uczestników.

Program poza dużą dawką różnorodnej, tanecznej muzyki obejmuje doskonałe, zróżnicowane menu przygotowane przez uznaną wrocławską firmę Nelson Catering. Nad częścią muzyczną będzie czuwał znakomity zespół Czerwone Buty. Profesjonalne oświetlenie stworzy kameralną atmosferę, a całość dopełnią specjalnie przygotowane wizualizacje. Doświadczona firma Respekt zadba o bezpieczeństwo i komfort zabawy uczestników. Organizator zadba o liczne dodatkowe atrakcje, nagrody i przede wszystkim Państwa wygodę, by ten jedyny i niepowtarzalny wieczór w roku na długo i pozytywnie pozostał w Państwa pamięci.

Proponujemy Państwu rezerwację miejsc przy okrągłych 10 osobowych stołach bankietowych , rozstawionych na płycie głównej sali. Dla osób bardziej ceniących intymność przy stołach podłużnych, znajdujących się na należącym do sali ulokowanym w jej wnętrzu tarasie (miejsce wysłonięte od widoku innych gości, z widokiem na całą salę i parkiet).

Do Państwa dyspozycji przez całą imprezę będzie strzeżona szatnia.
Na potrzeby Balu zostaną przygotowane pomieszczenia dla osób palących.

CENA

Bal rozpoczynamy o godzinie 20:00. Przewidywany koniec to godzina 4:00 ale oczywiście zależy on tylko od Państwa.

CENA: 299zł za osobę - przy rezerwacji wpłata zaliczki 50pln/osoba pozostała kwota do 15.12.2014


PŁATNOŚCI

Szanowni Państwo, płatności za udział w Balu Sylwestrowym przyjmowane są wyłącznie na konto podane w mailu potwierdzającym rezerwację.Rezerwacje przyjmowane są tylko i wyłącznie poprzez wypełnienie i wysłanie Formularza Rezerwacji.
Płatność obejmuje wstęp na imprezę, miejsce siedzące, szatnię, catering przedstawiony w sekcji MENU oraz wszystkie przewidziane przez Organizatora atrakcje.

ALKOHOL

Cena nie obejmuje alkoholu. W związku z doświadczeniem organizacyjnym wielu imprez sylwestrowych, proponujemy Państwu otwarte drzwi w kwestiach alkoholu. Pośród tak wielu gustów i nieaprobowanych przez organizatorów narzutów cenowych na alkohole w noc sylwestrową, zachęcamy Państwa do przyniesienia własnego wybranego trunku. Informujemy jednocześnie, że organizator nie będzie prowadził sprzedaży alkoholu podczas balu sylwestrowego.


REZERWACJE

W celu dokonania rezerwacji prosimy o wypełnienie Formularza Rezerwacji na stronie www.bal.wroclaw.pl

Po jego przesłaniu otrzymają Państwo mail potwierdzający rezerwację, wraz z numerem konta i wyliczonym kosztem rezerwacji.

W przypadku, gdy nie rezerwują Państwo kompletnego stolika, dopasowujemy Państwu towarzystwo opierając się przede wszystkim na kryterium wiekowym (pod uwagę bierzemy wiek osoby rezerwującej).

Opłatę za zarezerwowane miejsca (zaliczka 50pln/osoba lub całość- według uznania) należy uiścić w ciągu 3 dni roboczych od otrzymania potwierdzenia. W przeciwnym wypadku po tym czasie rezerwacja zostanie anulowana. Potwierdzenia wpłat zostają rozsyłane co tydzień w niedzielę wieczorem.

Do 29.XII.2014 otrzymają Państwo na mail podany w rezerwacji dokładny plan imprezy, voucher uprawniający do wejścia na Bal, oraz informacje na temat przypisanych Państwu miejsc na sali.

Jesteśmy bardzo otwarci i elastyczni na życzenia naszych gości. Jeśli życzą sobie Państwo być bliżej/dalej parkietu, jeśli Państwa znajomi mają już rezerwacje i chcą Państwo mieć miejsca przy jednym stoliku ( lub jak najdalej od nich) ? prosimy pisać, dzwonić ? postaramy się spełnić Państwa każdą zachciankę.

ORGANIZATOR

2 Point Sp. z o.o.

ul. Szarotkowa 15
55-953 Kiełczów
NIP 8961531599 REGON 021961105 KRS 0000430654
tel. 609 337 540 faks: 71 3989510 mail: biuro@2point.pl


opublikowano: 2014-09-22
ostatnia zmiana: 2018-10-24
 
Polityka Prywatności