Open bar:
Wódka czysta – bez limitu
Ballantine’s – bez limitu
Piwo Żywiec – bez limitu
Wino chilijskie czerwone i białe – bez limitu
Zimne napoje i soki owocowe – bez limitu
Kawa, herbata – bez limitu
Absolut, Tequila Sierra, Olmeca, gin Seagrams, rum Bacardi, WHISKY
Jack Daniels, Jameson, Jagermeister, Bailey, Malibu, Martini Bianco ,
Żubrówka, Becherovka, Żołądkowa, Wiśniówka i inne do wyczerpania zasobów
Drinki przy barze: Mojito, Sex on the Beach, Orgazm, , Tequila sunrise, Cuba libre i inne do wyczerpania niezbędnych składników
O północy szampan
Przystawki:
Półmiski pieczonych mięs i wędlin
(schab, karkówka, szynka, boczek, indyk, szynka, kabanosy)
Szlachetne domowe pasztety
(z dziczyzny, drobiu, mięsa)
Tartinki z pastami
(jajeczną, z szynki, z tuńczyka, przybrane świeżymi warzywami)
Kanapki bankietowe
Roladki wieprzowe faszerowane szpinakiem
Roladki wieprzowe nadziewane serem gorgonzola
Koreczki
Śledź woleju
Ryba po grecku
Sałatka amerykańska
Sałata koktajlowa
Sałatka jarzynowa
Na ciepło:
Barszcz czerwony
Bigos staropolski
Lasagne ze szpinakiem i mięsem
Pierogi
Dodatki :
Pieczywo mieszane
Masło
Smalec ze skwarkami
Wybór marynat
(ogórek, papryka ,pieczarki, chrzan)
Deser:
Wybór ciast domowych:
sernik z bakaliami, szarlotka, makowiec
Owoce sezonowe
uwaga!!!
cena uzależniona od terminu wpłaty
wstęp: 150 zł płatność do 1 grudnia
wstęp: 170 zł płatność po 1 grudnia
wstęp: 200 zł płatność po 20 grudnia
możliwość rezerwacji stolika za dodatkową opłatą 10 zł od osoby (minimum 4 osoby)
Tel: 602260010 maria
Kontakt:
savoy@savoyhotel.pl
601991036 jasiek
602831126 ernest