Menu sylwestrowe:
Ciepły bufet:
- Strogonow,
- Roladki
schabowe z brzoskwinią serwowane z kalafiorem,
- Polędwiczka
nadziewana grzybami w sosie pieprzowym (podawane w towarzystwie pieczonych
ziemniaków)
- Ruloniki
z miruny otoczone ziołami z mixem warzyw,
- Mini
szaszłyki drobiowe z ananasem i sezamem z kluseczkami Gnocchi,
Zimny bufet:
- Kompozycja
mięs pieczonych (schab nadziewany morelą, karkówka z ziołami, rolowany
boczek)
- Kompozycja
ryb wędzonych słodko i słonowodnych,
- Dorsz
w cieście w sosie słodko kwaśnym z brzoskwinią,
- Kuleczki
melona owijane szynką dojrzewającą,
- Kleczki
mięsne nadziewane jajkiem przepiórczym (podawane na sosie tatarskim)
- Roladki
z szynki nadziewane kremem jajecznym ze szczypiorkiem,
- Słone
babeczki z kremem paprykowym i salami,
- Tartinki
na kruchych babeczkach z kremem śmietankowym z serami pleśniowymi,
- Ruloniki
z sera „Królewskiego” z winogronem,
- Kosteczki
z sera pleśniowego z salami i morelą,
- Sałatka
z kurczakiem w panierce słonecznikowo migdałowej (z warzywami z sosem
jogurtowym)
- Sałatka
grecka podawane w liściu sałaty,
- Sałatka
z brokułami, suszonymi pomidorami i szynką,
- Sałatka
makaronowa z tuńczykiem i warzywami,
- Pieczywo:
dwa rodzaje,
Po północy:
- Żurek
z białą kiełbasą i jajkiem
Alkohol biały, Whisky, Wino, Napoje zimne i ciepłe (kawa, herbata) -
Bez ograniczeń!
Moc atrakcji i niespodzianek.
Imprezę poprowadzi DJ TM
250zł - CENA ZA OSOBĘ
START 21.00
Rezerwacje: 509 33 10 34