Menu sylwestrowe:
Ciepły bufet:
- Strogonow,
 - Roladki
     schabowe z brzoskwinią serwowane z kalafiorem,
 - Polędwiczka
     nadziewana grzybami w sosie pieprzowym (podawane w towarzystwie pieczonych
     ziemniaków)
 - Ruloniki
     z miruny otoczone ziołami z mixem warzyw,
 - Mini
     szaszłyki drobiowe z ananasem i sezamem z kluseczkami Gnocchi,
 
Zimny bufet:
- Kompozycja
     mięs pieczonych (schab nadziewany morelą, karkówka z ziołami, rolowany
     boczek)
 - Kompozycja
     ryb wędzonych słodko i słonowodnych,
 - Dorsz
     w cieście w sosie słodko kwaśnym z brzoskwinią,
 - Kuleczki
     melona owijane szynką dojrzewającą,
 - Kleczki
     mięsne nadziewane jajkiem przepiórczym (podawane na sosie tatarskim)
 - Roladki
     z szynki nadziewane kremem jajecznym ze szczypiorkiem,
 - Słone
     babeczki z kremem paprykowym i salami,
 - Tartinki
     na kruchych babeczkach z kremem śmietankowym z serami pleśniowymi,
 - Ruloniki
     z sera „Królewskiego” z winogronem,
 - Kosteczki
     z sera pleśniowego z salami i morelą,
 - Sałatka
     z kurczakiem w panierce słonecznikowo migdałowej (z warzywami z sosem
     jogurtowym)
 - Sałatka
     grecka podawane w liściu sałaty,
 - Sałatka
     z brokułami, suszonymi pomidorami i szynką,
 - Sałatka
     makaronowa z tuńczykiem i warzywami,
 - Pieczywo:
     dwa rodzaje,
 
Po północy:
- Żurek
     z białą kiełbasą i jajkiem
 
Alkohol biały, Whisky, Wino, Napoje zimne i ciepłe (kawa, herbata) -
Bez ograniczeń!
Moc atrakcji i niespodzianek.
Imprezę poprowadzi DJ TM 
250zł - CENA ZA OSOBĘ
START 21.00
Rezerwacje: 509 33 10 34