MENU:
Jaja faszerowane z kawiorem
Pielmieni syberyjskie podawane w rosole
(Pierożki mięsne podawane w rosole)
Kotlet carski z ziemniakami i bukietem surówek
(kurczak zapieczony z pieczarkami i serem)
Bouef Strogonow z kluseczkami
Pstrąg w sosie szampańskim z brokułami
Pikantny barszcz ukraiński
Pasztet z dzika z orzechami
Rolada schabowa z kaparami
Rolada drobiowa z pestkami dyni
Indyk faszerowany szpinakiem
Caprese – pomidory z mozarellą i bazylią
Tymbaliki z kurczaka
Śledź w zalewie korzennej
Dorsz w sosie słodko-kwaśnym
Sałatka z wędzonym łososiem
Sałatka z kurczakiem i ananasem
Pieczywo mieszane
Kawa/Herbata
Soki owocowe
Woda mineralna z cytryną
Wybór ciast
Fontanna czekoladowa + owoce
Wino musujące 0,75/4 osoby
Wódka 0,5/2 osoby