Gdzie?
Poznań, Pomarańczarnia, ul. Biała 2
Początek zabawy godzina 20.00.
Na dobry początek:
Pasztet z dziczyzny z nutą bazylii w towarzystwie borówki
Na ciepło:
Roladki drobiowe z fetą i szpinakiem podawane z ziemniaczkami
Polędwiczki w sosie kurkowym z zapiekanymi ziemniaczkami
Surówki i warzywa na ciepło
Deser:
Sernik w polewie czekoladowej
Kawa, herbata
Przekąski na zimno:
Schab ze śliwką w galarecie
Roladki drobiowe z warzywami na zimno
Aromatyczna sałata grecka z sosem miodowo gorczycowym
Na ciepło nocą po godzinie 22.00
Karkówka lub golonka (do wyboru) peklowane w sosie chrzanowo-serowym
podawane ze świeżym pieczywem
Lub
Dzik pieczony
Po północy barszcz czysty z pasztetem